Rezervišite svoj Tucson

 

Nadmašuje obične

Novi TUCSON najavljuje početak novog dana i novog načina vožnje.
Novi Hyundai Tucson će uskoro biti dostupan za prodaju u Crnoj Gori.

Zbog velikog interesovanja pozivamo vas da što pre rezervišete svoj automobil jer je prvi kondigent vozila organičen.
Spoljašnji dizajn Tuscona je impresivan, a u enterijeru ćete otkriti novi nivo prostranosti, udobnosti i svestranosti koja prevazilazi sva očekivanja.

Novi TUCSON je spreman da postavi novi rekord.

Predstavljamo vam potpuno novi Hyundai Tucson, savršen spoj inovacije, stila i performansi.

Novi Tucson je dizajniran da privuče pažnju. Njegove čiste linije, agresivni prednji deo i elegantna LED svetla ističu njegovu sofisticiranost i sportsku prirodu. Unutrašnjost vozila je prostrana i luksuzna, sa vrhunskim materijalima i pažljivo osmišljenim detaljima koji pružaju maksimalnu udobnost i stil.

Opremljen najnovijom tehnologijom, Tucson nudi intuitivne funkcije koje čine svaku vožnju užitkom. Novi sistem sa ekranom osetljivim na dodir, integracija sa pametnim telefonima, navigacija, kao i napredni sistemi asistencije vozaču osiguravaju da ste uvek povezani i bezbedni na putu.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik novog Hyundai Tucsona! 
Rezervišite svoj novi Tucson na vreme!

Zatražite test vožnju

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.37MB Cenovnik TUCSON Facelift

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.